Projektledning

Vi inom Luga Consulting har många års erfarenhet av att vara processledare och projektledare inom projekt med anknytning till entreprenörskap. Vi har alltid projektets mål i sikte och vill med engagemang och kreativitet tillsammans med partners skapa ett lyckat projekt. Vi har erfarenhet att starta nya satsningar eller projektleda och skapa goda förutsättningar för befintliga koncept.

Främja entreprenörskapet!

Vågar alla med idéer starta företag? Vi har många års erfarenhet av att coacha ungdomar och vuxna kring entreprenörskap och företagande. Insatser för att främja entreprenörskap behöver genomföras kontinuerligt och inom många olika målgrupper. Vi kan där bli en partner att räkna med.

Vi kan ta fram anpassade koncept som passar olika målgrupper. Låt oss tillsammans skapa goda förutsättningar för att få entreprenörskapet att blomma.

Sommarlovsföretag

Luga Consulting har i sju år arbetat med konceptet Sommarlovsentreprenör. Vi har flera certifierade handledare inom konceptet och utför uppdrag för arrangörer som väljer att arbeta med konceptet. För att kunna arbeta med konceptet Sommarlovsentreprenör krävs att uppdragsgivaren blir licenstagare hos konceptägarna Sundsvalls kommun.

Konceptet Sommarlovsentreprenör vänder sig till ungdomar mellan 15-20 år.

I PROGRAMMET INGÅR:


En veckas kick-off med inspiratörer som hjälper till att skapa en bra startplatta för ungdomarnas verksamheter.

Handledare som följer ungdomarna på vägen.

Nätverk och mentorer som hjälper till att lyckas.

Försäkring

Startpeng

Avslutningsaktivitet

Vi kan erbjuda en helhetslösning från start till mål med t ex rekrytering och genomförande av konceptets alla delar som utbildningsvecka, handledning och Kick Out. Vi kan också genomföra delar inom konceptet tillsammans med egna utvalda handledare.

Luga Consulting har arbetat med Sommarlovsentreprenör på flera orter som Skövde, Kungsbacka, Mariestad, Västra Hisingen, Töreboda och Gullspång.

Företaget har också blivit inkopplat för att dela med sig av sin kunskap och utbilda andra coacher inom konceptet i en vidareutbildning.

Mer information om konceptet och vad som krävs av en licenstagare finns på www.sommarlovsentreprenor.se

 


 

Projektledning
 

Utbildning Luga       Rådgivning Luga