Ett team

Marie Olsson - är drivande inom Luga Consulting och grundade företaget 2003. Marie har arbetat med flera entreprenörskapskoncept som vänder sig till barn/ungdomar t ex Ung Företagsamhet och Sommarlovsentreprenör. Hon är väl insatt i entreprenörskapskoncept som vänder sig till skolan. Hon har erfarenhet av läraryrket och har i undervisningen använt entreprenörskap som ett arbets- och förhållningsätt. Hon har därmed god pedagogisk erfarenhet och har genomgått kompletterande kurser inom området. I grunden är Marie civilekonom med inriktning strategisk marknadsföring samt kompletterande kurser inom psykologi, ledarskap, affärsutveckling m.m. Marie har själv drivit olika projekt och har bland annat författat och givit ut boken Utan Mjölk? Ja, tack som idag är slutsåld. Marie har under en längre tid arbetat med affärsutveckling och innovationsrådgivning.

Sofia Bengtsson – har i flertal år varit underkonsult till Luga Consulting och varit involverad inom entreprenörskapsprojekt som t ex Sommarlovsentreprenör och föreläsningar. Hon är van vid projektledning och att föreläsa om ungt entreprenörskap. Till vardags driver hon ett företag som arbetar med försäljning och marknadsföring av produkter som hjälper människor att behålla ett ungt yttre såväl som inre hälsa och skönhet.

Både Sofia och Marie har själva undervisat och lett entreprenörskapsprojekt men har också en viktig erfarenhet genom att själva genomgått undervisning byggt på entreprenöriellt lärande i sina egna studier som har visat sig vara värdefulla för egen personlig utveckling och framgång i arbetslivet.

Vi letar ständigt efter fler duktiga medarbetare för att komplettera vårt team. Tror du att du har vad som krävs för att arbeta med oss? Ta gärna en kontakt.

Marie Olsson Luga Consulting

 

Sofia Bengtsson Luga Consulting